De volgende stap

in jouw loopbaan

Ontdek in 7 bijeenkomsten wat de logische stap is in jouw loopbaan!

Je bent al een aantal jaren aan het werk maar toch voel je dat er meer in je zit. Je bent op zoek naar werk dat jou meer voldoening kan geven, waar je blij van wordt en past bij waar jij goed in bent. Graag wil je onderzoeken welke andere werkzaamheden of richtingen bij jou passen…

Je wilt graag in jouw werk een volgende stap maken, maar je weet nog niet precies waar je naartoe wilt…

Je merkt dat je niet meer zo vrolijk bent zoals je vroeger was. Je kunt niet meer zo uitbundig lachen als voorheen, je bent niet meer zo gezellig voor je omgeving en soms krijg je daar ook feedback over van de mensen die om je heen staan. Hier baal je van en wilt hier graag wat aan doen. Je hebt het vermoeden, dat dit een sterke relatie heeft met het werk dat je tegenwoordig doet…

Je hebt op dit moment een fijne baan, maar de organisatie heeft aangegeven dat je niet kunt blijven. Je bent op zoek naar een nieuwe werkplek maar je hebt geen idee naar de werksoort die bij jou past…

Dan is het tijd om nu actie te ondernemen!

“Ben je op zoek naar werk dat jou meer voldoening kan geven, waar je blij van wordt en past bij waar jij goed in bent.”

Ik help jou je talent te ontdekken en wat jou drijft om sochtends je bed uit te komen.

Met veel energie en

fluitend naar je werk…

Stel je gaat fluitend naar je werk. Je hebt er zin in om aan de slag te gaan. Je wordt hier vrolijk van, je hebt het gevoel dat je de wereld aankan! Aan het einde van de dag kom je voldaan en tevreden thuis en denkt terug aan wat je vandaag allemaal hebt gedaan!

Ik help jou je talent te ontdekken en wat jou drijft. Straks weet jij hoe je je leven kunt invullen met vreugde, gedrevenheid en passie omdat jouw nieuwe werkzaamheden zoveel voldoening geven. Je bent weer in balans!

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten wat dit coach traject jou oplevert. Na de loopbaancoach-sessies weet jij precies naar welk werk jij op zoek kan gaan, omdat de uitkomst op alle niveaus bij jou past. Jouw volgende stap voelt als een gezonde, reële keuze die past binnen jouw situatie. Je hebt een concreet actieplan waar je direct mee aan de slag kan gaan. Aanbod 1 past dan goed bij jou.

Wil je daarna hulp bij de uitvoering van je actieplan en de bijbehorende stappen, dan help ik jou in beweging te komen. Kies dan voor aanbod 2.

“Straks weet jij hoe je je leven kunt invullen met vreugde, gedrevenheid en passie”

Aanbod

van mijn Coaching

Basis pakket:

Helderheid

Persoonlijke Rapportage + Stappenplan

Ben je op zoek naar jouw kwaliteiten, je drijfveren en mogelijkheden op het gebied van werk? En kan je hier hulp bij gebruiken? Je bent zeker niet de enige!

Na de 7 verschillende coachsessies zetten we alle resultaten op een rij in een verslag. Na iedere coachsessie werk jij thuis aan opdrachten die ik jou meegeef. Jouw uitwerkingen komen terug in onze gesprekken. Resultaat is dat jij helderheid hebt in wie jij bent, wat jij wilt en wat jij kan! We stellen een realistisch actieplan op binnen de mogelijkheden, waarin je stap voor stap weet welke acties je kunt zetten naar nieuw werk

In het kort

  • een werkboek met opdrachten en oefeningen in
  • voortgang boeken
  • resultaten bespreken
  • (advies)verslag en een actieplan, waar je direct mee aan de slag kunt

Dit wil ik

Ben je op zoek naar jouw kwaliteiten, je drijfveren en mogelijkheden op het gebied van werk? En kan je hier hulp bij gebruiken? Je bent zeker niet de enige! Kies dan voor dit aanbod. 

Aanbod 1: € 890,- 
E

De bovenstaande tarieven gelden voor particulieren en zijn inclusief 21% BTW. Dezelfde tarieven gelden voor bedrijven, maar dan exclusief 21% BTW.

Vervolg pakket:

Go for it!

Hulp bij vervolgtraject

Mocht je na het basis pakket extra ondersteuning willen bij de uitvoering van je actieplan dan adviseer ik jou graag bij de stappen die je zou willen ondernemen.

Deze stappen kunnen heel divers zijn: samen gesprekken voorbereiden op het werk, het up-to-date maken van je CV en/of het schrijven van een sollicitatiebrief. Ook het oefenen van sollicitatiegesprekken horen tot de mogelijkheden.

Heb je de basis helder en ga je voor de vervolgstappen? Kies dan voor aanbod  “Go for it”.

In het kort

  • up-to-date maken van je CV
  • het schrijven van een sollicitatiebrief
  • eventueel samen het sollicitatiegesprek voorbereiden
  • Sollicitatiegesprek oefenen

Dit wil ik

Kan je na het coachtraject nog wel wat extra ondersteuning gebruiken, om je CV up-to-date te maken en het schrijven van een gemotiveerde sollicitatiebrief? Kies dan voor dit aanbod.

Aanbod 2: € 280,-
E

De bovenstaande tarieven gelden voor particulieren en zijn inclusief 21% BTW. Dezelfde tarieven gelden voor bedrijven, maar dan exclusief 21% BTW.

Ervaringen:

“Nanouk heeft mij met haar coaching traject enorm geholpen. Door creatieve oefeningen en opdrachten heb ik vanuit een ander perspectief leren kijken naar wat ik echt wilde en waar mijn kwaliteiten liggen. Dit heeft geleid tot een carrière switch waar ik anders waarschijnlijk nooit op was gekomen. Nanouk is erg betrokken en we hebben ook na beëindiging van het traject nog regelmatig contact. Zeker een aanrader!”

Joost

“Nanouk heeft structuur in mijn denken over toekomst plannen gebracht. Heldere stappen en werkvormen waren soms confronterend maar vooral helpend. En met aandacht voor de mens en een heldere methodiek heb ik meer inzicht gekregen in wat ik wil”.

Koen

Ben je op zoek

naar werk dat echt bij je past?

Ben je op zoek naar werk dat bij jou past en welke acties je daarvoor kunt zetten? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.