Een logische stap

naar werk dat bij je past

Voel je je vermoeid en zie je er tegenop om ‘sochtends naar je werk te gaan?

Of misschien blijf je het gevoel houden dat er meer in je zit?

Diep in je hart wil je graag overstappen naar ander werk, maar je blijft het maar uitstellen omdat je niet weet wat dan?

Misschien wil jij een specifieke loopbaanvraag beantwoord zien?

Dan is het nu tijd om actie te ondernemen!

“De volgende stap wordt mooier!”

Weet wie je bent en wat je kunt

Werk doen dat echt bij je past…

De volgende stap wordt mooier omdat je na dit traject weet wie je bent en wat je kunt. Je weet waar je goed in bent.

Iedereen wil graag werk doen waar je met veel plezier naartoe gaat en waar je met een voldaan gevoel weer naar huis gaat.

Maar wat nou als je plezier in dit werk verdwenen is? Je weet niet welke volgende stap je het beste kunt zetten. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. De volgende stap wordt een gezonde stap voor jou. Jij bent het middelpunt en we kijken naar wat mogelijk is. Ik help jou te ontdekken wie je bent en hoe jouw ideale werk eruit ziet. Door oefeningen en coachgesprekken maken wij een actieplan die jou leidt naar jouw mooiste baan, functie en werkzaamheden. Dat kan op dezelfde plek zijn, maar dan in een andere functie, maar dit kan ook op een andere werkplek zijn…

“Ik help jou te ontdekken wie je bent en hoe jouw ideale werk eruit ziet”

Aanbod

Coaching aanbod

Coaching pakket

Helderheid

(andere mooie onderzin)

7 gesprekken

Persoonlijke Rapportage + Stappenplan

Actieplan nieuw werk

Na de 7 verschillende coachsessies zetten we alle resultaten op een rij in een verslag en stellen we een actieplan op, waarin je stap voor stap weet welke acties je kunt zetten naar nieuw werk

Coaching pakket: Go for it!

De actie naar jouw mooiste werk!

2 gesprekken:
aanscherpen CV + opvallende sollicitatiebrief

Vervolgens maak je je CV up to date en ondersteun ik je in het schrijven van een goede sollicitatiebrief

Over mij

Het effect van De Loopbaan Werkplaats

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten met wie je aan het werk gaat, als je contact opneemt met de Loopbaan Werkplaats. Mijn naam is Nanouk Krijnen, eigenaar van De Loopbaan Werkplaats.

Ik heb zelf ook ervaren hoe belangrijk het is dat werk energie geeft, je voldoening haalt uit datgene dat jij doet, dat je dit werk goed aankunt omdat het op alle gebieden bij jou past.

Wij kijken naar alle onderdelen van jouw leven op dit moment, zodat jouw carriereplan straks zo goed mogelijk aansluit bij jouw talenten, drijfveren en jouw situatie. Mijn werkwijze is gebaseerd op de “logische niveaus van Bateson”, waardoor jij gaat merken dat straks het hele plaatje klopt.

Ik heb mijn werk goed gedaan als jij straks fluitend naar je werk gaat en ’s avonds voldaan je bed in kruipt, omdat je weer een fijne dag hebt gehad. Het effect hiervan zal je merken, omdat je een betere (vrolijkere) versie van jezelf wordt.

Ik verheug me erop om jou te begeleiden in het vinden van jouw mooiste werk!

“Ik heb mijn werk goed gedaan als jij straks fluitend naar je werk gaat en ’s avonds voldaan je bed in kruipt”

Testimonials

Tevreden klanten

“Nanouk heeft mij met haar coaching traject enorm geholpen. Door creatieve oefeningen en opdrachten heb ik vanuit een ander perspectief leren kijken naar wat ik echt wilde en waar mijn kwaliteiten liggen. Dit heeft geleid tot een carrière switch waar ik anders waarschijnlijk nooit op was gekomen. Nanouk is erg betrokken en we hebben ook na beëindiging van het traject nog regelmatig contact. Zeker een aanrader!”

Joost

“Nanouk heeft structuur in mijn denken over toekomst plannen gebracht.Heldere stappen en werkvormen waren soms confronterend maar vooral helpend. En met aandacht voor de mens en een heldere methodiek heb ik meer inzicht gekregen in wat ik wil”.

Koen

Contact

Wil jij ook graag ontdekken welk werk bij jou past?

Je bent niet de enige! Of misschien twijfel je en wil je een vrijblijvend gesprek om iets te vragen of te bespreken? Dan kijken wij samen wat ik voor jou kan betekenen. Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op.