Over mij

Voor wie aan de slag wil met zijn/ haar loopbaan

“Mensen begeleiden naar de meest passende werkplek is het mooiste dat er is!”

Mijn naam is Nanouk (1967), al bijna 20 jaar docent in het beroepsonderwijs, vriendin van Erik en bonusmoeder van twee lieve jongeren. Mijn hele leven werk ik al met mensen, na mijn opleiding SPH en Master Pedagogiek. Naast mijn werk als docent ben ik op zoek gegaan wat mij nog meer voldoening zou kunnen geven in het leven en dat is het coachen van mensen met een loopbaanvraag. Mensen begeleiden naar de meest passende werkplek is het mooiste dat er is!

Ook in het onderwijs heb ik veel studenten begeleid in hun zoektocht naar de volgende stap in hun loopbaan-leven. Tijdens mijn eigen puberteit heb ik mijzelf regelmatig afgevraagd waar mijn kwaliteiten lagen en heb kennis mogen maken met veel verschillende doelgroepen en soorten mensen. Mijn eigen loopbaan is ook een zoektocht geweest. Mijn drijfveer is anderen verder helpen, een sterke basis meegeven, op weg naar een gelukkige toekomst.

Iedereen heeft dromen. Toch zijn er helaas maar weinig mensen die echt hun droom naleven. Dat heeft met verschillende oorzaken te maken. Als je hier meer inzicht in krijgt, krijg je ook meer zelfvertrouwen in een nieuwe werkrichting, die dan op alle niveaus voor iemand gaat kloppen. Alleen dàn ligt er een rotsvaste basis om te doen waar jij gelukkig van wordt. Hierop richt ik mijn werkwijze en advies. Ieder mens is uniek met eigen kwaliteiten en ervaringen, opgedaan in het leven. Ik gun namelijk iedereen werk dat voldoening geeft, bij je drijfveren past en nieuwe energie geeft!

KvK nummer: 86009974

Btw-Id: NL004176822B55

Nanouk is aangesloten bij de Landelijke Organisatie voor Coaching in het Onderwijs (LOC)

www.coachingvoordocenten.com