Over Nanouk

Voor wie aan de slag wil met zijn/ haar loopbaan

De grote lijn

Voordat je besluit om een loopbaan advies traject met mij te starten, kan ik me voorstellen dat je meer over mij wilt weten en of ik iets voor jou kan betekenen. Mijn naam is Nanouk Krijnen (1967) en ik werk al mijn hele leven met mensen. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), waar ik ervaring opdeed met jonge kinderen, moeilijk lerende jongeren en dementerende ouderen, ben ik mijn kennis en ervaring gaan overbrengen in het MBO onderwijs. Om een nog betere docent te worden heb ik een Master Pedagogiek afgerond. Naast mijn werk als docent ben ik op zoek gegaan wat mij nog meer voldoening zou kunnen geven. Ik ben Loopbaanadviseur geworden. Ik geloof in een leven lang leren.

Wie ben ik?

Mensen die mij goed kennen zeggen dat ik rust uitstraal, ik goed methodisch kan werken, overzicht kan houden, betrouwbaar ben, oog voor detail heb. Serieuze gesprekken afgewisseld met lichtheid en humor kunnen tot verassende resultaten leiden! Mensen zien “stralen” vind ik het mooiste dat er is!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als loopbaanadviseur richt ik mij op volwassenen en de middelbare leeftijd (18-55 jaar) die graag een switch willen maken in hun carrière om wat voor reden dan ook. Het maakt niet uit welk beroep je nu doet, bij de Loopbaan Werkplaats is iedereen welkom. Soms is de werkdruk te hoog, soms heb je het gevoel dat je in een functie niet helemaal uit de verf komt. Soms wil je zelf nog graag ander werk doen of moet je zelfs naar een nieuwe werkplek op zoek door organisatorische veranderingen. Het maakt niet uit wat de aanleiding is. Wel is het belangrijk dat jouw nieuwe werkplek straks helemaal bij jou past op alle logische niveaus. Met de verschillende niveaus, daar gaan wij mee aan de slag, zodat jouw volgende baan op alle fronten bij jou past, helemaal kloppend voelt. Je gaat dan merken dat dit nieuwe energie geeft!

KvK nummer: 86009974

Btw-Id: NL004176822B55

Nanouk is aangesloten bij de Landelijke Organisatie voor Coaching in het Onderwijs (LOC)