Over mij

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten wie ik ben voordat je contact met mij opneemt. Mijn naam is Nanouk Krijnen, een herfstkind uit 1967. Altijd in het midden van de provincie Utrecht gewoond en nu in Amersfoort. Als tiener altijd in de tuin te vinden, met takken sjouwen en veel aan het sporten. Als iemand toen tegen mij had gezegd “jij wordt docent” had ik gezegd “echt niet!” (want dat durfde ik niet). Toch heb ik vanaf 2002 jaren lang in het onderwijs gewerkt als docent Pedagogiek met heel veel voldoening. Graag wilde ik jongeren de basis leren van het vak in de kinderopvang. Ik heb jongvolwassenen als loopbaancoach gestimuleerd met hun loopbaan bezig te gaan, er over na te denken hoe je je mooiste leven kunt gaan leiden. Hiervoor stond ik ’s ochtends graag vroeg op en ging fluitend naar mijn werk.

Na 20 jaar heb ik een carrière-switch gemaakt en wil ook volwassenen begeleiden richting “mooiste leven”. Werk is daar een groot onderdeel van omdat we er zoveel tijd in ons leven mee bezig zijn. Halverwege de vorige eeuw was er  veel minder aandacht voor talenten en je mocht niet altijd werk kiezen wat je leuk vond. Werken was meer gericht op overleven en het beste inkomen.

Ik richt mij daarom op mensen die op dit moment werken en diep van binnen weten, dat zij het anders willen. Of omdat zij niet meer de vrolijkste versie van zichzelf zijn, of omdat zij graag nog een volgende stap willen maken om meer plezier te halen uit hun dagelijks werk.

Sommigen zijn genoodzaakt om ander werk te zoeken. Verlies van werk kan een proces zijn met boosheid en verdriet. Deze mensen help ik dolgraag om juist op een fantastische werkplek te komen die bij hen past. Dit is dan ook mijn specialisatie.

Ik richt mij daarom op mensen die op dit moment al werkzaam zijn en ervaren, dat zij het anders willen

Plezier, 🙂

 

eigen keuzes maken,
trots op je werk en

 

creativiteit…..

Onderwerpen die ik als loopbaancoach belangrijk vind en die tijdens de coachsessies naar voren komen hebben alles te maken met werkgeluk. Je kunt denken aan hoeveel plezier heb je in jouw werkzaamheden en met je collega’s (of klanten), kan of mag jij je eigen keuzes maken in je taken, doe je wat je goed kan en is er aandacht voor jouw kwaliteiten? Ben je trots op je werk en kan je je creativiteit kwijt? Heb je zelf de ruimte om je werk in te vullen en kan je jezelf nog verder ontwikkelen?

 

“Mijn wens werd steeds groter om mensen te gaan helpen meer werkgeluk te vinden”

Opleiding

loopbaanprofessional

Om dit te bereiken heb ik de opleiding voor loopbaanadviseur gevolgd, die mij tools in handen heeft gegeven om mensen te begeleiden richting hun mooiste werk. De begeleiding is gebaseerd op de Logische Niveaus van Bateson. Dat maakt dat de (nieuwe) werkrichting altijd past bij de persoon in al zijn aspecten…

Ik heb mijn baan als docent opgezegd en ben “De Loopbaan Werkplaats” gestart. Een grote wens om mensen te helpen hun eigen richting te vinden tijdens het coachtraject. Ik besef hoe belangrijk het is om werkgeluk te vinden. Dit kan in een organisatie zijn maar ook als zelfstandige.

Tijdens de gesprekken die ik met mijn klanten heb, wordt hun mooiste werk en drijfveer steeds duidelijker. Zij komen zelf in actie omdat zij voelen dat dit de juiste weg is. Dit is de intrinsieke motivatie omdat hun wensen vanuit hun diepste innerlijk en verlangen komen. Zij zijn op weg naar hun “mooiste werk-leven”. In het verlengde ligt de uitspraak die je vaak hoort; “geef me werk dat bij mij past en ik hoef nooit meer te werken”.

“Sindsdien ervaar ik zoveel voldoening in mijn werk.”

Wil jij graag
ontdekken

welk werk bij jou past?

Je bent niet de enige! Of misschien twijfel je en wil je een vrijblijvend gesprek om iets te vragen of te bespreken? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op.