Over mij

Nanouk Krijnen

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten wie ik ben en waarom ik jou kan helpen. Mijn naam is Nanouk Krijnen en mijn drijfveer is, dat ik iedereen wil helpen zijn mooiste leven te leven. Werk is daar een groot onderdeel van omdat we er zoveel tijd in ons leven mee bezig zijn. Vroeger was er eigenlijk veel minder aandacht voor waar je goed in bent en je mocht niet altijd kiezen voor wat je leuk vond. Werken was meer gericht op overleven en het beste inkomen.

Ik richt mij daarom op mensen die op dit moment al werkzaam zijn en ervaren, dat zij het anders willen. Of omdat zij niet de vrolijkste versie van zichzelf zijn, of omdat zij graag nog een volgende stap willen maken om meer voldoening te halen uit hun dagelijks werk.

Sommigen zijn genoodzaakt om ander werk te zoeken en deze mensen help ik dolgraag om juist nog op een betere werkplek te komen dan waar ze nu zijn. Dit is dan ook mijn specialiatie.

Ik richt mij daarom op mensen die op dit moment al werkzaam zijn en ervaren, dat zij het anders willen

Ieder mens heeft

een specifieke drijfveer

Ik geloof dat ieder mens een specifieke drijfveer heeft, iets waar jij je voor wilt inzetten tijdens dit leven, waar jij blij van wordt.

Zelf heb ik jaren lang in het onderwijs gewerkt met heel veel voldoening. Graag wilde ik jongeren de basis leren van het vak in de kinderopvang. Ook heb ik jongeren lange tijd gestimuleerd met hun eigen toekomst (hun loopbaan) bezig te gaan, er over na te denken hoe je je mooiste leven kunt gaan leiden. Hiervoor stond ik ’s ochtends graag op en ging fluitend naar mijn werk als docent.

Met de jaren merkte ik dat het werk steeds zwaarder werd, ieder jaar een stukje zwaarder en op een ogenblik besefte ik dat dit werk niet meer het werk was waar ik vrolijk van werd.

Het moest anders. Mijn wens werd steeds groter om mensen te gaan helpen hun passie te volgen, net als ikzelf hun mooiste leven te creeren.

“Mijn wens werd steeds groter om mensen te gaan helpen hun passie te volgen”

Opleiding

voor loopbaanadviseur

Om dit te bereiken heb ik de opleiding voor loopbaanadviseur gevolgd, die mij tools in handen gaf om mensen te begeleiden richting hun mooiste werk.

Na een paar mensen succesvol begeleid te hebben, weet ik het helemaal zeker; Dit werk is nu mijn mooiste uitdaging!

Ik heb mijn baan als docent opgezegd en ben “De Loopbaan Werkplaats” gestart. Een grote stap om ruimte te maken voor mijn drijfveer om mensen te helpen en gelukkig te zien worden tijdens het coachtraject.

Sindsdien voel ik mij opgelucht, vrolijker en ervaar ik zoveel voldoening in mijn werk. Hierdoor besef ik nòg meer hoe belangrijk het is “je mooiste werk” te vinden.

Tijdens de gesprekken die ik met mijn coachee’s heb, wordt hun mooiste werk en drijfveer steeds duidelijker. Zij komen zelf in actie omdat zij voelen dat dit de juiste weg is. Dit is de intrinsieke motivatie omdat hun wensen vanuit hun diepste innerlijk en verlangen komen. Zij zijn op weg naar hun “mooiste leven”. In het verlengde ligt de uitspraak die je vaak hoort; “geef me werk dat bij mij past en ik hoef nooit meer te werken”.

“Sindsdien voel ik mij opgelucht, vrolijker en ervaar ik zoveel voldoening in mijn werk.”

Wil jij ook graag ontdekken

welk werk bij jou past?

Je bent niet de enige! Of misschien twijfel je en wil je een vrijblijvend gesprek om iets te vragen of te bespreken? Dan kijken wij samen wat ik voor jou kan betekenen. Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op.